advertica-default-slider-image

Osta lippu ennakkoon ja käytä sitä itsellesi parhaiten sopivana aikana.

  1. Netissä voit ostaa normaalihintaiset tunti-, ilta- ja päivä/monipäiväliput Axess-
    järjestelmän sirukorttiin. HUOM! Osa Skidatan KeyCard lipuista toimii järjestelmässämme (01 ja 30 alkuiset. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi tai hihataskuun).
  2. Hissilipun minimipituus on 3 tuntia. Liput ovat voimassa kauden 2017-2018 ja aktivoituvat vasta ensimmäisellä hissinousulla kyseisen päivän lipuksi.
  3. Liput maksetaan aina oston yhteydessä. Huomaa korttimaksun varmenne,jossa tarvitset pankkitunnuksesi.
  4. Jos henkilö rikkoo yleisiä rinne- ja käyttäytymissääntöjä, hiihtokeskuksen henkilökunnalla on oikeus ottaa kortti pois.
  5. Muut ehdot: Nettikaupasta ostettuja lippuja koskevat samat toimitusehdot kuin lipunmyyntipisteestä ostettuja lippuja. Noudatamme SHKY:n ja kuluttaja-asiamiehen välisiä, laskettelupalveluja koskevia toimitusehtoja. Katso toimitusehdot https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/hiihtokeskuspalveluiden-sopimusehdot/.
  6. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
  7. Jo ostettua lippua ei voi vaihtaa, muuttaa tai peruttaa kuin force major -tapauksissa. Katso toimitusehdot.
  8. Liput maksetaan oston yhteydessä pankkien verkkomaksutunnuksilla, Visa/Visa Electron/MasterCard-korteilla tai osamaksulla (valittu Paytrail-luottolaitoskumppani).Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.